Våra
tjänster

Välkommen till Allgreen, ett säljbolag med fokus på den individuella medarbetaren. Vi arbetar idag med dem största uppdragsgivarna inom TV- och telefonibranschen där kvalitet och kvantitet står i fokus.

Telefonförsäljning

Vårt fokus på kvalitet är unikt i branschen. Vi arbetar aktivt med att ge den bästa kvalitén till både uppdragsgivare och våra kunder. Allgreen jobbar för sina uppdragsgivare där målet alltid är att stärka och trygga våra uppdragsgivares varumärke på ett ansvarsfullt sätt. Därför har vi sedan starten haft en egen kundtjänst som hjälper kunderna med deras frågor samt säkerställer att kvalitén i samtal är av högsta klass så att både kunder samt våra uppdragsivare får den tryggheten dem behöver.

Mötesbokning

Allgreen kan bli den motor som underlättar försäljningsarbetet för dig som uppdragsgivare. Vi tar hand om förarbetet och bokar in besöksmöten som passar både konsumenten och uppdragsgivaren. Det gör att vi sänker tröskeln för införsäljning så att det blir en snabbare och bättre tillväxt på uppdraget.

Marknadsundersökningar

Vi hjälper även till med att genomföra marknadsundersökningar där vi undersöker marknaden som helhet och hjälper er att hitta nya kunder att inrikta er verksamhet på. Vi kan även förbättra er verksamhet genom att använda era målgruppers åsikter för att utveckla er verksamhet i rätt riktning.