Störst är
inte bäst

Vi på Allgreen AB har genom lång erfarenhet inom callcenterbranschen insett att störst är inte bäst. Våra kollegor i branschen satsar idag på stora lokaler med opersonliga platser, vi vill annorlunda. Vi bryter mönster, vi satsar på den individuella medarbetaren.

Vårt arbetssätt

Vi arbetar idag med de största uppdragsgivarna inom telefonibranschen där kvalité står i fokus.

Vårt arbetssätt fokuserar på utveckling, personlighet och stabilitet. Kontoren är inriktade på unika 10 platser per kontor. Dessa 10 unika platser behåller ett hållbart arbetssätt inom callcenterbranschen och skapar en fantastisk lagkänsla. Teameffektiviteten ökas och ger otroligt stöd för varje enskild medarbetare. Som account manager hos oss arbetar man tillsammans med erfarna medarbetare och coacher som alltid har fokus på att du och ditt team ska utvecklas och nå nya mål. 

Grundidén i vår filosofi är att fokusera på den individuella medarbetaren och ge fokus på unika få platser för att ge utrymme för utveckling, både i grupp och personligt för att bygga något stort, tillsammans.

Våra kontor

Idag befinner vi oss i centrala Lund och centrala Marbella. 

Våra lokaler är toppfräscha och vi arbetar i en positiv miljö med mycket energi. Du kommer att vara en del av ett välmående team som redan idag levererar sin budget. Vi arbetar hårt samtidigt som vi har riktigt kul på jobbet!

Vår vision är att behålla stabiliteten för att utveckla effektiviteten. Genom fokus på 10 unika platser tror vi starkt på att det blir bättre kvalité, både för grupp och personliga mål. Det är inte alltid bäst att vara störst, då det lätt blir opersonligt och skapar en mindre trivsam miljö. Vi vill istället göra jobbet där våra anställda ser jobbet som något utöver det vanliga. Vi vill skapa en unik arbetsplats där varje individ förstår sin viktiga roll för företaget. Vägen till framgång finner och förverkligar vi tillsammans. Vi lägger stort fokus på att var och en av våra unika säljare kommer att lyckas och deras personliga utveckling är viktig för oss.